Certificering

Bij Flexbrain vinden we kwaliteit en aandacht voor het milieu belangrijk.
Om de kwaliteit van deze aspecten te waarborgen hebben wij de volgende kwaliteitscertificaten behaald:

NEN 4400-1
Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemingen van werk. Het SNA-keurmerk is het resultaat van een positieve NEN 4400-1 inspectie. NEN 4400 biedt opdrachtgevers zekerheid dat onder andere onze (personeels)administratie op orde is, dat belastingen en sociale verzekeringspremies op tijd worden betaald en dat medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

ISO 9001:2015
ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Flexbrain is ISO 9001:2015 gecertificeerd door DNV-GL. Met dit certificaat worden onze interne en externe processen getoetst en voeren wij continu verbeteringen door om de klant nog beter van dienst te zijn.

Versimpelt zegt het certificaat: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het!

ISO 14001:2015
Kwaliteit staat bij ons centraal en ook het milieu staat hoog op onze agenda. Daarom hebben wij ons laten certificeren volgens de ISO 14001:2015 norm.

Deze norm is een milieumanagementsysteem dat zich speciaal richt op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied. Wij streven continu naar verbeteringen van de milieuprestaties van onze organisatie en met deze norm worden onze prestaties getoetst.