"Flexbrain is uw HR partner die u voor 100% ontzorgt"
"Flexbrain is uw HR partner die u voor 100% ontzorgt"

Wij bieden unieke oplossingen voor unieke mensen

Sinds 1996 bieden wij professionele HR dienstverlening voor toonaangevende opdrachtgevers. Flexbrain neemt uw werknemer in dienst. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het juridisch werkgeverschap inclusief alle arbeidsrechtelijke zaken: het afdragen van de verplichte loonheffingen en premies, transitievergoeding, contractadministratie, financiële zaken, ziekte, arbeidsongeschiktheid, scholingsverplichting en/of de inspanningsverplichting tot herplaatsing die rust op uitzendwerkgevers.

Kwaliteit en persoonlijk contact gaat bij ons hand in hand. Wij bieden unieke oplossingen voor unieke mensen. 

Diensten
 • Uitzenden/payroll
 • Kennismigranten
 • Backoffice services
 • International deployment
<h1>Uitzenden/payroll</h1>

<p>Wilt u toptalent op de juiste plek inzetten binnen uw organisatie en tegelijkertijd zo min mogelijk risico lopen?...

Uitzenden/payroll

Wilt u toptalent op de juiste plek inzetten binnen uw organisatie en tegelijkertijd zo min mogelijk risico lopen? Dan is uitzenden/payroll voor u een goede HR oplossing. U houdt zelf de regie over de werving en selectie van werknemers, zonder de administratieve lasten en risico’s dat het werkgeverschap met zich meebrengt. Wij kunnen de werknemer in dienst nemen op basis van een uitzendovereenkomst (artikel7:690 BW) en treden op als werkgever.

De werknemer gaat vervolgens bij u aan de slag onder leiding en toezicht van u. U bent verantwoordelijk bent voor de dagelijkse aansturing. Flexbrain biedt volop keuzemogelijkheden. Kiest u voor pensioen via StiPP, ABP of bpfBOUW? Wilt u dat de werknemer specifieke opleidingen of trainingen gaat volgen? Wilt u contracten met of zonder uitzendbeding? Wat uw wens ook is, onze dienstverlening is erop gericht om u voor 100% te ontzorgen.

offerte aanvragen 

Kennismigranten

Een kennismigrant is een hoogopgeleide buitenlander met de nationaliteit van een land buiten de EU, de EER of Zwitserland, die naar Nederland komt om een bijdrage te leveren aan onze kenniseconomie. Als een werkgever een kennismigrant naar Nederland laat komen, moet deze erkend referent zijn van de Immigratie & Naturalisatie dienst (IND). Flexbrain is erkend referent van de IND. Jaarlijks dienen wij vele verblijfsaanvragen in. De kennismigrant moet een minimum bruto inkomen verdienen. Deze inkomensgrens wordt jaarlijks vastgesteld. Vanaf 1 januari 2019 is de inkomensgrens tot een leeftijd van 30 jaar € 3.299 (excl. vakantiegeld). Voor 30 jaar en ouder is dit € 4.500 (excl. vakantiegeld).

Onze services voor kennismigranten

<h1>International deployment</h1>

<p>Heeft u een medewerker die u tijdelijk op een project in het buitenland wilt zetten? Dan is het van belang...

International deployment

Heeft u een medewerker die u tijdelijk op een project in het buitenland wilt zetten? Dan is het van belang dat u zaken goed regelt. U wilt natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Flexbrain biedt u de mogelijkheid om tegen een vast tarief alles wat bij International Deployment komt kijken voor u te regelen.

International deployment in 4 stappen

Backoffice services

De kernactiviteit van een uitzend- en detacheringsbureaus is het realiseren van kwalitatief succesvolle plaatsingen. Nadat een kandidaat geplaatst is, moet er administratief veel geregeld worden. De backoffice dienstverlening van Flexbrain is erop gericht om u deze administratieve zaken uit handen te nemen.

Dienstverlening

 • Professionele HR dienstverlening
 • Mogelijke facturatie aan eindklanten
 • Debiteurenbeheer en risicomanagement
 • Salarisverwerking
 • Voeren van de financiele administratie
 • Toegang tot eigen online klantportal
 

Uw voordelen

 • Focus op kernactiviteiten
 • Lage transactiekosten per werknemer
 • Maatwerkrapportages
 • Professionele ondersteuning voor vragen over wetgeving 
 • Correcte toepassing van cao’s.
 • Snelle betaling van margefacturen