"Wij zorgen ervoor dat uw medewerker uit het buitenland snel aan de slag kan"
"Wij zorgen ervoor dat uw medewerker uit het buitenland snel aan de slag kan"

Onze services voor kennismigranten

Aanvraag
Jaarlijks dienen wij vele verblijfsaanvragen in. Wij zorgen ervoor dat de procedure opgestart wordt, dragen zorg voor het verzamelen en invullen van de juiste documenten en hebben rechtstreeks contact met het IND. Doordat Flexbrain erkend referent is van de IND, is de gemiddelde doorlooptijd van een aanvraag is vier tot acht weken.

Huisvesting
We ondersteunen in de contacten met makelaars, helpen bij het zoeken van een huis en zorgen ervoor dat de contracten kloppen. Daarnaast regelen we alles rondom de verhuizing. Tot slot zorgen we ervoor dat de werknemer zo snel mogelijk kan overkomen.

Bring Your Own Device
Wilt u dat uw werknemer zijn eigen devices gebruikt, dan kunnen wij deze ook voor hem of haar verzorgen. Van laptop tot iPad tot mobiele telefoon.

Lease auto’s
Het is mogelijk om uw werknemers een leaseauto ter beschikking te stellen. Wij regelen voor u alle adminisatratieve zaken binnen de gestelde budgetten. Service op maat betekent dat de leaseauto op het gewenste tijdstip en adres afgeleverd wordt.

Aanvragen 30% regeling
Werknemers uit het buitenland krijgen te maken met extra kosten. Deze kosten kunnen onder bepaalde voorwaarden belastingvrij worden vergoed. Wij houden contact met de Belastingdienst en vragen deze zogenoemde 30% regeling aan.

Family care
Voor buitenlandse professionals die met hun gezin overkomen naar Nederland, bieden wij family care. Hierbij verzorgen we onder meer verblijfsvergunningen en andere vergunningen, woonruimte, aanmelding van kinderen op scholen, verhuizing en vliegtickets.

Terug Pro-forma kennismigrant