Uw medewerker snel en professioneel aan de slag in het buitenland
Uw medewerker snel en professioneel aan de slag in het buitenland

International deployment in 4 stappen

1. Voorfase
Controle van verzekeringen zzp’er / externe medewerker (inhoud en juistheid), visum / werkvergunning, high risk potentie, vereiste vaccinaties, lokale wet- en regelgeving, Belasting- en sociale verzekeringsverdragen tussen landen.

2. Advies
Op basis van de controle krijgt u maatwerkadvies over de te nemen stappen die noodzakelijk zijn om de professional compliant in te zetten en wij geven advies over de veiligheid van het land.

3. Uitvoering
Wij zorgen dat alle noodzakelijke papieren en documenten in orde zijn. Ook zorgen we, indien noodzakelijk, voor afdracht van lokale belastingen en sociale premies en de loonbetalingen. Uiteraard houden we rekening met de juiste contracten en lokale wet- en regelgeving. Wij helpen ook met zaken als huisvesting, vliegtickets en lokaal vervoer.

4. Vast aanspreekpunt tijdens de inzet
Onze specialisten houden gedurende de inzet contact met u als opdrachtgever en met de ingezette professional. We zorgen voor de maandelijkse facturatie (indien gewenst in de lokale munteenheid van het betreffende land). Bij escalaties zorgen wij voor een professionele afhandeling en indien nodig zorgen wij voor repatriëring.

Terug neem contact met mij op