"Wij bieden transparantie, maatwerk, service, kwaliteit, snelheid en persoonlijk contact"
"Wij bieden transparantie, maatwerk, service, kwaliteit, snelheid en persoonlijk contact"

Het gemak van loondienst

Gefeliciteerd met je nieuwe opdracht of baan! Flexbrain kan door jouw opdrachtgever gevraagd zijn om de HR dienstverlening uit te voeren. Het kan ook zijn dat je als zzp’er op zoek bent naar een partner die jou de zekerheid kan bieden van loondienst in combinatie met ondernemersvrijheid. Flexbrain is een professionele HR dienstverlener op het gebied van uitzenden/payroll. Formeel treed je bij ons in dienst en ga je werkzaamheden uitvoeren bij je opdrachtgever. Wij regelen alle arbeidsrechtelijke zaken, waaronder je contract, het regelen van je pensioen en het uitbetalen van je salaris.

Jouw voordelen
 • Ondernemen met gemak van loondienst
 • Gegarandeerde salarisbetaling
 • Regel zelf digitaal je zaken via ons portal 
 • Pensioen via Stipp, ABP of bpfBouw
 • Toegang tot opleidingen en kennisevents
 • Geen modelovereenkomst en KvK nodig
<h1><strong>Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden</strong></h1>

<p>De afspraken over jouw salaris, arbeidsvoorwaarden en vrije dagen staan in je ar...

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden

De afspraken over jouw salaris, arbeidsvoorwaarden en vrije dagen staan in je arbeidsovereenkomst. Wij zijn verantwoordelijk voor de juistheid van deze voorwaarden, op basis van de NBBU cao. Dit betekent dat jouw salaris en vergoedingen altijd overeenkomen met het salaris en de vergoedingen van medewerkers, in gelijkwaardige functies, die in dienst zijn bij jouw opdrachtgever.

offerte aanvragen

Jouw talent staat centraal

Toegang tot kennis en evenementen

Naast een goed salaris, vinden wij het belangrijk dat jij investeert in persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling. Voor alle medewerkers van Flexbrain hebben we een opleidingsbudget beschikbaar. Wil je een opleiding volgen, dan kun je dit aangeven, wij gaan dan na of we deze opleiding voor je kunnen vergoeden. Daarnaast organiseren wij voor medewerkers van Flexbrain meerdere malen per jaar inspiratiesessies. Tijdens deze sessies ontmoet je andere medewerkers van Flexbrain en bieden we altijd een interessante spreker of programma.

meer informatie

<h1>Mijn Flexbrain</h1>

<p>Om jou optimaal te ontzorgen, maken we gebruik van een online portal en een app. Je kunt het portal en de app gebruik...

Mijn Flexbrain

Om jou optimaal te ontzorgen, maken we gebruik van een online portal en een app. Je kunt het portal en de app gebruiken voor het declareren van uren en onkosten. Bovendien vind je op het portal je handige informatie over je dienstverband bij Flexbrain. Je salarisstroken en jaaropgaven kun je inzien en downloaden.

 • Peter Kuijlaars
  Als onafhankelijk professional wil ik mij volledig kunnen richten op de klant en haar wensen. Mijn eigen (administratieve) zaken besteed ik daarom het liefst zoveel als mogelijk uit. Ik ervaar Flexbrain als een professionele partij die ervoor zorgt dat alle juridische en administratieve zaken afgehandeld worden. Dit geeft mij de nodige rust om mijn opdrachten vakkundig uit te blijven voeren.
  Peter Kuijlaars - Procescontroller financiële instelling
 • Gorjan Petrovski
  "Flexbrain played a crucial role during the process of acquiring documents for my stay, provision of proper accommodation, navigating the legal issues regarding employment and residency with aplomb. All arising problems were solved quickly to my great satisfaction allowing me to concentrate on my work without having to worry about potential mishaps. They were always responsive to my queries about my employment and very helpful throughout my integration in the Netherlands."
  Gorjan Petrovski - Developer Zakelijke dienstverlening
 • Anneke Kooistra
  "Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Flexbrain. Wat me gelijk opviel waren de mogelijkheden voor maatwerk en de flexibiliteit. Bij de vele keren dat ik vroeg: "Is dit mogelijk?" was het antwoord: "Natuurlijk, hoe wil je het hebben?" Een flexibele, snelle en persoonlijke bediening. Daar denk ik als eerste aan bij Flexbrain."
  Anneke Kooistra - Projectmanager Financiële instelling
 • Hans Langeslag
  Flexbrain zorgt elke keer weer voor een geruisloze overgang naar een nieuwe uitdaging. Door het jaar heen bezoek ik de netwerkbijeenkomsten van Flexbrain met inspirerende sprekers. Hierdoor doe in nieuwe inzichten op en kom ik in contact met gelijkgestemden om zodoende mijn netwerken te vergroten en te onderhouden.
  Hans Langeslag - Financieel specialist
Vragen?

Vragen?

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je een vraag hebt over jouw dienstverband zoals bijvoorbeeld over je contract, opleidingswensen, arbeidsongeschiktheid, herplaatsing, salaris, verlof of ziekte.

Bel ons: 030 630 00 86