"U focust op talent en goed opdrachtgeverschap, wij zorgen voor gemak en flexibiliteit"
"U focust op talent en goed opdrachtgeverschap, wij zorgen voor gemak en flexibiliteit"
NEN 4400-1 Certificering Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) ISO 14001 2015 ISO 9001 2015 ISO 27001 2013

Flexbrain is uw HR partner

U heeft behoefte aan een flexibele schil voor tijdelijke projecten, het opvangen van pieken, zwangerschapsverlof of langdurig zieken. En heeft u behoefte om snel op- en af te kunnen schalen als de marktomstandigheden er om vragen? Dan is Flexbrain uw HR partner. Wij bieden u professionele HR dienstverlening (Uitzenden/Payroll).

U houdt zelf de regie over de werving en selectie van werknemers. Wij nemen de door u geselecteerde werknemer in dienst op basis van een uitzendovereenkomst. Wij zijn verantwoordelijk voor alle arbeidsrechtelijke zaken zoals het afdragen van de alle verplichte loonheffingen en premies, transitievergoeding,  salarisverwerking, ziekte, arbeidsongeschiktheid, scholing en de inspanningsverplichting tot herplaatsing.

bekijk direct onze diensten

Uw voordelen:
 • 5,5 jaar flexibiliteit in contracten
 • Alle werkgeversrisico’s afgedekt
 • Voorspelbare kosten
 • Snelheid en gemak via ons online portal
 • Kennispartner in wet- en regelgeving
 • Toepassing van de uitzend cao
 • ABP, StiPP of bfpBOUW pensioenfonds

 

<h1 style="text-align:center">De essentie van Flexbrain</h1>

<p style="text-align:center">U wilt graag professionele medewerkers, maar tegelijk...

De essentie van Flexbrain

U wilt graag professionele medewerkers, maar tegelijk bent u op zoek naar maximale flexibiliteit. Ontdek de vele voordelen van Flexbrain.
In 90 seconden kunt u de essentie van onze dienstverlening bekijken.

bekijk de video

Maatwerk is onze standaard

Aansluiting bij meerdere pensioenfondsen

Flexbrain heeft goed werkgeverschap als hoogste prioriteit. Bij de invulling van de arbeidsovereenkomst bieden wij maatwerk. De arbeidsvoorwaarden en het bijbehorende pensioen bepalen we in overleg, waarbij de werknemer minimaal hetzelfde beloond wordt als een werknemer in dienst vaste in dezelfde schaal. Standaard wordt er pensioen opgebouwd via StiPP, het pensioenfonds voor medewerkers in de flexbranche. Speciaal voor medewerkers binnen de overheid en in het onderwijs, hebben wij aansluiting bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) en voor medewerkers in de bouw hebben wij aansluiting bij bpfBOUW.

Uitzendovereenkomst, met of zonder uitzendbeding

De arbeidsovereenkomst is een uitzendovereenkomst met of zonder uitzendbeding. Een uitzendovereenkomst met uitzendbeding houdt in dat de einddatum flexibel kan zijn en dat tussentijds opzeggen voor zowel de opdrachtgever als de werknemer mogelijk is. Een uitzendovereenkomst zonder uitzendbeding is een detacheringsovereenkomst voor bepaalde tijd. Hierbij heeft Flexbrain een doorbetalingsverplichting voor het afgesproken aantal uur binnen de contractperiode. 
U bepaalt de voorwaarden, wij regelen de rest.   

Stipp-logo
ABP
logo
<h1>Mijn Flexbrain</h1>

<p>Om u optimaal te ontzorgen, maken we gebruik van een <a href="https://klanten.actiefsoftware.com/flexbrain_nw/cgi-bin...

Mijn Flexbrain

Om u optimaal te ontzorgen, maken we gebruik van een online portal en een app. U kunt het portal en de app gebruiken voor onder meer het aanmelden van nieuwe medewerkers, het doorvoeren van (contractuele) wijzigingen en het goedkeuren van uren en onkosten. Bovendien vind u op het portal allerlei handige informatie waaronder het totaal aantal medewerkers, type functies en tarieven. Daarnaast kunt u uw vacatures aanmelden en zelf zoeken naar een geschikte kandidaat voor uw openstaande vacature.

Ik wil graag klant worden. Hoe werkt het?

Elke dag gaan wij voor topkwaliteit en excellente service, oftewel elite HR dienstverlening. Wilt u ook gebruik maken van onze dienstverlening? Dat kan in vier gemakkelijke stappen. U kunt zich snel en eenvoudig registreren bij Flexbrain. Wij blijven dicht bij onze klanten. Om die reden maken we ook graag persoonlijk kennis met u.

 1. Wilt u zich aanmelden als klant bij Flexbrain? U kunt  hier uw gegevens invoeren
 2. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij telefonisch contact met u op
 3. Na registratie kunt u direct zelf een medewerker aanmelden bij Flexbrain
 4. Uw vaste contactpersoon bij Flexbrain komt bij u langs voor een persoonlijke kennismaking

 

 

Het draait om mensen

Maximaal ontzorgen is ons vak. Wij geloven in talent. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Daarom staan we dichtbij onze opdrachtgevers en werknemers en we verdiepen we ons graag in uw (maatwerk) wensen. Wij lopen altijd die extra meter om te zorgen dat iedereen tevreden is en dat we zaken vooraf goed toelichten. Dus volledige transparantie, veel persoonlijk contact en doen wat je zegt.’

Kies voor het gemak van Flexbrain

Kies voor het gemak van Flexbrain

Heeft u behoefte aan flexibiliteit in uw onderneming? Wij kunnen alle zorgen rondom arbeidsrechtelijke zaken van u overnemen. U onderneemt met de werknemers die u zelf selecteert, wij zorgen voor de rest. Weten wat Flexbrain voor u kan betekenen? Maak een afspraak!

Afspraak maken