Vakantiekrachten 2020

Flexbrain op 15 juni 2020

Vakantiekrachten 2020

Normaal werken er elke zomer een paar extra krachten op de werkvloer. Vaste medewerkers gaan immers op vakantie en het werk gaat door. Maar de zomer van 2020 lijkt een heel andere zomer te worden. Een groot deel van Nederland werkt vanuit huis. De vrijetijdsector heeft een paar maanden stil gelegen en de zomervakantie komt er aan. Hoe zal deze zomer verlopen?

Ondanks de coronamaatregelen willen werknemers nog steeds vakantie. Een stedentrip naar Amsterdam, varen op het IJsselmeer of andere uitjes in de buurt. Dit kan betekenen dat er extra krachten nodig zijn in deze sectoren. Flexbrain helpt om snel en makkelijk de vakantiekrachten van vorig jaar in te huren of een bekende die wat extra wil bijverdienen.

Uw kandidaat

Waar de vrijetijdsector behoefte heeft aan extra krachten door de drukte, hebben andere bedrijven behoefte aan extra krachten doordat de werknemers op vakantie gaan. Maar extra krachten inwerken terwijl we nog voor een groot deel thuiswerken is niet ideaal. Heeft u uw ideale kandidaat gevonden? Een oud-werknemer, een bekende of iemand die snel uw processen onder de knie krijgt? Dan regelt Flexbrain middels een payrollconstructie makkelijk, flexibel en transparant de inhuur van uw kandidaat.

Flexbrain

Flexbrain kijkt graag mee naar uw behoefte en adviseert over de beste oplossing. We nemen het extra werk aan administratieve lasten uit handen waardoor uw kandidaat snel en flexibel aan het werk kan volgens de juiste wet- en regelgeving.


Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op via +31 (0) 30 630 00 86 of stuur een e-mail naar info@flexbrain.nl

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Flexbrain? Volg Flexbrain dan op LinkedIn.