Succesvol seminar over Lean, Agile & Scrum

Succesvol seminar over Lean, Agile & Scrum op 10 mei 2017

Succesvol seminar over Lean, Agile & Scrum

Op 9 mei organiseerden wij voor professionals in samenwerking met Managementboek een seminar over Lean, Agile en Scrum. Ruim 100 deelnemers kwamen luisteren naar inspirerende verhalen van: 

  • Rini van Solingen, auteur van onder andere de bestseller De kracht van Scrum.
  • Mike Hoogveld, auteur van de bestseller Agile managen.
  • John Maes, auteur van de evergreen Succesvol lean. 

In een paar uur tijd werden deelnemers bijgepraat. Onder het genot van een hapje en drankje was er ook voldoende gelegenheid voor de aanwezigen om met elkaar van gedachten te wisselen over deze drie actuele thema's. Directeur Anne Meint Bouma: "Wij vinden het belangrijk dat professionals blijven investeren in zichzelf zodat ze weten wat er in de wereld speelt en aantrekkelijk blijven voor werkgevers en opdrachtgevers. Daarom zijn we heel blij met de samenwerking die we hebben met Managementboek. Dit biedt mogelijkheden om kennis op een professionele manier toegankelijk te maken."

Meer informatie


Michelle van der Woord is als commercieel manager verantwoordelijk voor Flexbrain Detachering B.V., Flexbrain Publieke Sector B.V, Flexbrain Bouw & Infra en Infraflex B.V. Michelle is sinds 2010 werkzaam in de flexbranche en sinds 2015 werkzaam bij Flexbrain. Je kunt haar ook volgen via LinkedIn of Twitter.