Quido Berrens stelt zich voor

Flexbrain op 5 april 2019

Quido Berrens stelt zich voor

Sinds januari is Quido Berrens onze nieuwe Coördinator Resourcemanagement. Als coördinator is hij verantwoordelijk voor het eerste contact met de payrollmedewerkers. Hij zorgt ervoor dat elke inzet zo goed mogelijk in orde wordt gemaakt.

Quido werkte eerst bij Brainnet als medewerker HR. “Ik vond dat een hele leuke functie. Wat me juist aantrok bij Flexbrain was de vrijheid om dingen te regelen. We proberen altijd met een oplossing te komen om iemand in te zetten. ‘Niets is te gek!’”

Het team waar Quido nu in werkt is wel een stuk kleiner dan hij hiervoor gewend was. “Maar ik vind het juist leuk om nu in een klein team te werken. De lijntjes zijn kort en we overleggen veel. Daarnaast vind ik het leuk dat ik me bezig houdt met zowel klanten als werknemers.”

Dat Flexbrain een elite dienstverlener is, uit zich in het werk van Quido. “Het gaat erom dat ik de mensen waarmee ik werk tevreden stel. Ik moet voor zowel de klant als de werknemer de beste oplossing vinden. Dat vind ik een mooie uitdaging. Ook is geen enkele inzet gelijk. Dat maakt het werk divers.”

Quido heeft de opleiding HRM gedaan. Maar dat hij deze richting op wilde, wist hij niet meteen. “Ik heb eerst de studie Sport & Beweging gedaan. Ook heb ik mijn eigen bedrijf in personal training en bootcamp gehad. Maar uiteindelijk was dat meer een uit de hand gelopen hobby.”


Ben je benieuwd welke oplossing Quido voor jou kan bedenken? Neem dan contact op met Flexbrain via +31 (0) 30 630 00 86. Je kunt Quido ook volgen op LinkedIn.