Jessica Vermeij stelt zich voor

Flexbrain op 3 juni 2019

Jessica Vermeij stelt zich voor

Vanaf half april werkt Jessica Vermeij als Coördinator Resourcemanagement bij Flexbrain. In deze functie heeft zij veel contact met payrollmedewerkers én opdrachtgevers. Ze is het eerste aanspreekpunt en zorgt er voor dat iedere inzet tot in de puntjes geregeld is.

Jessica heeft de opleiding HRM gedaan, met een minor in Coaching. “Ik ben een mensen-mens. Persoonlijk contact, het opbouwen van een band tussen werkgever en werknemer en 'gewoon' klaar staan voor anderen, zo ben ik”. In deze functie kan Jessica veel ervaring opdoen en haar kennis uitbreiden op gebied van wet- en regelgeving en verschillende cao’s. “Arbeidsrecht vond ik tijdens mijn studie altijd erg interessant. Ik ben me nu verder aan het verdiepen in de wetgeving die voor Flexbrain van toepassing is, dit is erg leerzaam”.

Jessica werkt met veel enthousiasme bij Flexbrain. “Bij Flexbrain werk ik in een prettig team, met korte lijnen en we kunnen snel schakelen. Daarnaast vind ik het heel gaaf dat ik de medewerkers tijdens het gehele payrollproces mag begeleiden, van begin tot eind. Zo kan ik écht bijdragen aan een prettige ervaring voor alle partijen en daar word ik zelf ook blij van!”


Ben jij benieuwd hoe Jessica jou kan helpen?
Neem dan contact op met Flexbrain via +31 (0) 30 630 00 86. Je kunt Jessica ook volgen op LinkedIn.