Inclusief Ondernemen met Flexbrain

Flexbrain op 14 januari 2019

Inclusief Ondernemen met Flexbrain

Bij Flexbrain vinden we dat iedereen recht heeft op een baan. Dus ook mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij kunnen u helpen met het plaatsen van deze mensen binnen uw organisatie.

Sinds eind 2017 werkt Flexbrain samen met meerdere klanten, waarbij wij flexibele arbeidsplaatsen faciliteren. Deze samenwerking was voor ons echt een uitdaging, omdat we nog geen ervaring hadden met deze doelgroep. Het is een diverse doelgroep, waarbij het kunnen leveren van maatwerk heel belangrijk is. Het verschilt ontzettend wat een persoon nodig heeft om succesvol en duurzaam aan de slag te gaan. Om hier achter te komen, spreken wij iedere kandidaat persoonlijk. Daardoor kunnen wij precies aansluiten op de behoefte van de persoon in kwestie. We begeleiden bijvoorbeeld bij het doorlopen van het screeningproces, het selecteren van een benodigde opleiding, of geven gedetailleerde uitleg over hoe uren moeten worden geschreven. Geen vraag is ons te gek!

Inclusief Ondernemen brengt voor veel bedrijven een aantal risico’s met zich mee. Flexbrain dekt deze risico’s af en heeft, dankzij de samenwerking met meerdere klanten, ervaring met het plaatsen van mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Wilt u meer weten over Inclusief Ondernemen en hoe Flexbrain uw organisatie daarbij kan helpen?
Neem dan contact met ons op via +31 (0) 30 630 00 86.