Ik stel u graag voor aan onze nieuwe collega: Koen Ruiter

Michelle van der Woord op 24 februari 2017

Ik stel u graag voor aan onze nieuwe collega: Koen Ruiter

Het begin van het jaar is altijd een drukke periode, maar vooral een belangrijke periode om de lijnen uit te zetten voor een succesvol jaar. Één van die lijnen was uitbreiding van ons team. Een nieuwe medewerker om aan de achterkant alles goed in te richten en aan de voorkant de relatie met de opdrachtgever en medewerker op te bouwen. 

Begin dit jaar is ons kantoor opnieuw uitgebreid met een extra verdieping en in een modern jasje gestoken. De afgelopen maand was het vinden van mijn collega’s een ware uitdaging. Vanuit mijn steeds wisselende (flex)plek manoeuvreerde ik mij tussen de bouwvakkers en het nieuwe kantoormeubilair Op zoek naar Koen, onze nieuwe collega. Koen Ruiter is 1 december 2016 gestart bij Flexbrain als Coördinator Resourcemanagement. Koen stelt zich graag even voor:

Koen: “Als Coördinator Resourcemanagement heb ik veel contact met klanten en medewerkers. Als nieuw gezicht voor de bestaande klanten en medewerkers vind ik het belangrijk dat zij mij als persoon ook leren kennen. Het opbouwen en onderhouden van goede relaties met de stakeholders is een belangrijke factor van succesvol zaken doen.

Menselijk aspect

Mensen in mijn naaste omgeving zijn niet verbaast dat ik bij een bedrijf als Flexbrain ben gaan werken. Flexbrain is altijd bereid om een extra stap te zetten om de opdrachtgever of medewerker volledig te ontzorgen. Ik vind het belangrijk dat werk inhoudelijk complex is waardoor het uitdagend blijft maar ook dat het menselijk aspect van de dienstverlening hoog op de agenda staat. Als ik iemand ergens mee kan helpen, door begrip te tonen en mee te denken over een oplossing dan ga ik die dag met een goed gevoel naar huis.

Mijn persoonlijke drijfveren

Na de middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding Psychologie. Al gauw kwam ik erachter dat deze opleiding niet helemaal bij mij paste. Het menselijk aspect vind ik erg interessant, ik miste de link naar het bedrijfsleven. Vandaar dat ik de logische stap heb gemaakt naar de opleiding HR, gevolgd door de masters Organisatiekunde en Strategisch HR. De belangrijke drijfveren in mijn werk zijn voor mij uitdaging, plezier, interactie en ontwikkeling. Samen met mijn collega’s en onze opdrachtgevers maken wij van Flexbrain een toegankelijke en professionele organisatie. Ik krijg er plezier van als ik klanten kan helpen met het oplossen van complexe vraagstukken. Daarnaast is het werk erg afwisselend en is er voldoende ruimte voor ontwikkeling.

Professionalisering van uw organisatie

Binnen Flexbrain ben ik het aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Flexbrain heeft als doel haar opdrachtgevers te ontzorgen zodat de medewerker zonder zorgen en volgens wet- en regelgeving bij de klant aan de slag kan. Ik nodig u van harte uit om eens een kop koffie te drinken en kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust contact op via +31 (0)30 – 630 00 86."


Koen Ruiter is als Coordinator Resourcemanagement het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en zorgt ervoor dat de inzet goed geregeld is. Koen is sinds 2016 werkzaam bij Flexbrain. Je kunt hem volgen op LinkedIn