Happy New Year, nieuwe website, nieuwe portal, nieuw blog én een nieuwe collega

Michelle van der Woord op 3 januari 2017

Happy New Year, nieuwe website, nieuwe portal, nieuw blog én een nieuwe collega

2017 is voor Flexbrain spectaculair gestart. Je kijkt naar onze gloednieuwe website. Niet alleen het design, maar ook de functionaliteiten zijn op de schop genomen. De uitstraling van de website past beter bij onze persoonlijkheid: open, betrokken en transparant.

Wij denken continu na over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren, zodat werknemers en klanten hun zaken gemakkelijker, gebruiksvriendelijker en slimmer kunnen regelen. Om die reden introduceren wij, naast ons compleet vernieuwde website, ook onze nieuwe online portal.

Nieuw portal: ontzorging

Met de introductie van ons nieuwe digitale portal, zetten wij een belangrijke, volgende stap om ons proces slimmer in te richten zodat klanten en werknemers hiervan kunnen profiteren. Via de portal kunnen klanten en werknemers inloggen in de online portal en zo al hun zaken rondom hun inzet vanaf één centraal punt regelen. Snel, gemakkelijk, overzichtelijk en 24/7 bereikbaar.

Nieuwe collega

Om onze doelen van 2017 te realiseren en onze dienstverlening nog beter af te stemmen op jouw behoefte, is er een nieuw lid toegevoegd aan het team van Flexbrain. Ik ben blij te kunnen melden dat Koen Ruiter op 1 december jl. is gestart als Coördinator Resourcemanagement. Met zijn achtergrond binnen psychologie en HR weet hij de juiste snaar te raken om in de behoefte van de klant of werknemer te voorzien. Binnenkort zal Koen zich nader voorstellen. Wordt vervolgd!

Neem een kijkje op flexbrain.nl

Flexbrain staat bekend om haar persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen. Ik verheug me er dan ook op om te kunnen vertellen dat er maandelijks een blog van mij verschijnt op de website. Op deze manier houden we je op de hoogte en leer je de mensen achter Flexbrain beter kennen.

Tot slot

Via deze weg wil ik al onze relaties een succesvol, gezond en sprankelend 2017 wensen. Wil je van gedachten wisselen of ben je benieuwd naar wat Flexbrain voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.


Michelle van der Woord is als commercieel manager verantwoordelijk voor Flexbrain Detachering B.V., Flexbrain Publieke Sector B.V, Flexbrain Bouw & Infra en Infraflex B.V. Michelle is sinds 2010 werkzaam in de flexbranche en sinds 2015 werkzaam bij Flexbrain. Je kunt haar ook volgen via LinkedIn of Twitter.