Flexbrain als werkgever: opleidingsmogelijkheden

Flexbrain op 29 oktober 2018

Flexbrain als werkgever: opleidingsmogelijkheden

Als je in dienst bent bij Flexbrain, ontvang je van ons je salaris. Maar wij kunnen zoveel meer voor jou betekenen. We lichten graag uit wat het werken via Flexbrain jou kan opleveren.

Bij Flexbrain vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Zowel op beroepsmatig als persoonlijk vlak. Daarom krijg je als medewerker van Flexbrain de beschikking over een opleidingsbudget. Hiermee kun je een opleiding, training of cursus volgen.

Het belang van doorleren

Soms ben je voor je werk verplicht om bepaalde diploma’s te behalen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van het VCA-certificaat als je in de bouw werkzaam bent en is het als accountant verplicht om permanente eductie (PE)-activiteiten te verrichten. Als je in dienst bent bij Flexbrain kun je dit soort diploma’s en certificeringen met je opleidingsbudget vergoeden.

Je kunt er ook voor kiezen om een bepaalde vaardigheid te verbeteren. Dit kan een praktische vaardigheid zijn, zoals bijvoorbeeld een programmeertaal of een cursus Business Engels. Je kunt er ook voor kiezen om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen, met een weerbaarheidscursus, een training over time management of zelfs een opleiding tot bhv’er.

Door jezelf te blijven ontwikkelen, zowel beroepsmatig als persoonlijk, blijf je interessant voor de toekomst. De ontwikkelingen gaan op dit moment razendsnel en dankzij een opleiding kun je bij blijven met de nieuwste technologieën en werkwijzen. Zo blijf je relevant op de arbeidsmarkt.

Inspiratiesessies

Naast het beschikbaar stellen van een opleidingsbudget, organiseren we ook meerdere keren per jaar een inspiratiesessie voor onze medewerkers. Tijdens deze sessies ontmoet je andere medewerkers en bieden wij een interessant en actueel programma van sprekers en workshops. Ben je een medewerker van Flexbrain, dan is de deelname aan deze sessies gratis. Kijk voor meer informatie op www.freelanceinspiratiesessies.nl.

Wat kan Flexbrain voor je doen?

Heb je een specifieke opleiding, training of cursus gevonden die je graag zou willen volgen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder. Ook als je nog niet precies weet welke opleiding of training relevant voor jou is, kunnen wij je verder helpen. We denken graag met je mee over relevante vaardigheden in je werkveld of goede persoonlijke ontwikkelpunten. Wat je wens ook is, wij helpen je graag op weg.

Neem contact met ons op via info@flexbrain.nl of bel ons op +31 (0) 30 630 00 86.