Even voorstellen: Lisanne van Houtum-Groenendijk

Flexbrain op 13 juli 2018

Even voorstellen: Lisanne van Houtum-Groenendijk

Flexbrain vindt persoonlijk contact belangrijk en wij streven ernaar maatwerk te leveren en denken graag met u mee. Onze medewerkers delen deze werkwijze en daarom past onze nieuwste collega goed in ons team! In dit blog stelt Lisanne zich voor, Commercieel Manager bij Flexbrain sinds 1 juni.

“Als ambitieuze, leergierige en ondernemende Young Professional streef ik altijd naar tevreden klanten en wil ik het beste resultaat behalen voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Persoonlijk contact vind ik één van de belangrijkste aspecten in mijn vakgebied. In deze digitale wereld is een e-mail sneller verstuurd dan een telefoontje of even langs gaan. Dat is zonde want juist met persoonlijk contact kom je er vaak achter voor welke uitdagingen je staat en wat de beste optie is voor de situatie. Ik neem graag persoonlijk contact op wanneer een opdrachtgever een aanvraag heeft, om alle details even door te nemen en we niets over het hoofd zien.

De flexmarkt op zijn kop

De flexmarkt is enorm groeiende en maakt veel veranderingen mee. Nieuwssites staan er vol mee. Zelf dacht ik altijd ‘waarom wil iemand in dienst zijn van een uitzend/payrollbedrijf en werkzaam zijn bij een ander bedrijf? Je wil toch liever direct in dienst komen?’ Nu ik zelf in de branche zit, begrijp ik waarom bedrijven een uitzend/payrollorganisatie inschakelen. En dat hoeft zeker niet nadelig te zijn voor de medewerker. Sterker nog, Flexbrain neemt dezelfde voorwaarden over van de klant zodat de medewerker niet minder krijgt dan een medewerker in vaste dienst. Tegelijkertijd wordt de opdrachtgever volledig ontzorgt. Een leuk feitje, ons moederbedrijf Brainnet behoort tot 1 van de snelst groeiende bedrijven en staat nu op de vijfde plek in de Flexmarkt.

Contact met bestaande en nieuwe klanten

Flexbrain ontzorgt organisaties uit verschillende branches op het gebied van alle arbeidsrechtelijke zaken. U kunt denken aan verplichte werkgeverslasten, pensioenafdrachten, transitievergoeding maar ook salarisverwerking, ziekte van de medewerker, arbeidsongeschiktheid of scholing. Als Commercieel Manager onderhoud ik het relatie met de bestaande klanten en kom ik graag in contact met nieuwe klanten om hun wensen aan te horen en te kijken naar de mogelijkheden.

Kop koffie drinken?

Heeft uw organisatie vraagstukken op gebied van HR en arbeidsrecht en bent u benieuwd of uitzenden/payroll oplossingen biedt voor uw situatie? Ik kom graag met u in contact om te inventariseren waar uw uitdagingen liggen. Graag kom ik een keer langs op de koffie voor een vrijblijvend gesprek. Neem gerust contact op via +31 (0)30 – 630 00 86."


Lisanne is als Commercieel Manager verantwoordelijk voor het contact met bestaande en nieuwe klanten. Zij inventariseert de behoeften en geeft advies op gebied van HR en arbeidsrechtelijke zaken. Je kunt haar volgen op LinkedIn.