De coördinatoren van Flexbrain stellen zich voor

Flexbrain op 9 oktober 2018

De coördinatoren van Flexbrain stellen zich voor

Per augustus 2018 is ons team weer uitgebreid met een nieuwe collega, Lisanne van Zanden. Samen met Krisje van Geffen zijn zij de coördinatoren van Flexbrain. De coördinatoren zijn verantwoordelijk voor het eerste contact met de payrollmedewerkers. Zij zorgen ervoor dat elke inzet zo goed mogelijk op orde wordt gemaakt.

Beiden vinden niets leuker dan werken in een team. Krisje: “Ik keek er wel echt naar uit dat er een nieuwe collega bij kwam. Ik vind het belangrijk dat er een positieve sfeer op de werkvloer is, dus er moest wel een goede klik zijn. Nou, die is er zeker!” Lisanne kan zich hier ook zeker in vinden. “Ik voel me echt op mijn gemak. Ik ben misschien pas net begonnen, maar het voelt alsof ik hier al veel langer zit.”

Elke inzet is anders

Krisje en Lisanne zorgen er samen voor dat alles rondom een inzet geregeld wordt. “We beginnen elke dag met een kort overleg om af te spreken wie wat gaat doen, de lopende zaken af te stemmen en te bekijken of er nog zaken zijn waar we hulp bij nodig hebben. Naast dat we goed voor de medewerkers zorgen, zorgen we ook goed voor elkaar”, vertelt Krisje. “Elke dag begint misschien wel op dezelfde manier, maar toch is elke inzet weer anders. Het is in het begin even aftasten en aanvoelen waar de persoon behoefte aan heeft. Soms komt deze behoefte vanuit de klant en soms vanuit de medewerker”, vult Lisanne aan.

Maatwerk leveren

“Wij zijn aandachtgevers”, zegt Krisje. “We denken in mensen, niet in inzetten. We willen ze het gevoel geven dat we echt een werkgever zijn, niet zomaar een bureau.” Lisanne: “We verzorgen de inzet van mensen en die mensen hebben allemaal een naam en expertise. De mensen worden belangrijk gevonden.” Flexbrain levert maatwerk voor haar medewerkers. De voorkeuren van de medewerker zijn leidend. “We zijn heel vrij in onze rol. Niets is te gek. Juist daarom kunnen we maatwerk leveren”, vertelt Krisje. Lisanne is het daarmee eens: “We hebben veel vrijheid om wat extra’s te kunnen doen. Als iets niet kan, dan moet er een alternatief zijn. Het antwoord op een verzoek is niet gewoon ‘nee’.”

Dat maatwerk is precies waarom zowel Lisanne als Krisje voor deze richting hebben gekozen. “Ik werkte hiervoor met veel plezier bij Brainnet, maar de overstap naar Flexbrain past goed bij mijn opleiding HRM. Het kunnen en willen regelen van dingen voor onze eigen mensen, dat is wat ik wilde. En dat kan hier!” Lisanne miste na haar studie de diepgang in haar werk. Die diepgang vond ze bij Flexbrain. “Ik wilde weer echt met mensen bezig zijn, ze verder helpen. Ik haal er veel voldoening uit als ik iemand met een lach op zijn gezicht door de administratieve rompslomp heb geloodst.”

Betrouwbaar en transparant

Betrouwbaarheid en transparantie, dat vinden de meiden belangrijk. “Ik wil graag dat het in één keer helder is wat er van iedere partij verwacht wordt en wat ze van ons mogen verwachten”, zegt Lisanne. “En we willen betrouwbaar overkomen,” vult Krisje aan. “Dat de kandidaat een goed gevoel bij zijn nieuwe werkgever heeft. Daarnaast is betrouwbaarheid richting de bestaande medewerkers ook heel belangrijk. We streven ernaar dat ze vinden dat alles goed geregeld wordt en ze daarom bij ons willen blijven.”

En wanneer gaan Lisanne en Krisje met een voldaan gevoel naar huis? “Als we genoeg medewerkers blij hebben kunnen maken!”


Ben je benieuwd welk maatwerk Krisje en Lisanne voor jou kunnen regelen? Neem dan contact op met Flexbrain via +31 (0) 30 630 00 86.