Terugblik Kerstbomendag 2016

Flexbrain op 12 december 2016

Terugblik Kerstbomendag 2016

Op zaterdag 10 december 2016 vond de jaarlijkse Kerstbomendag plaats. Dit klant- en relatie evenement wordt georganiseerd door Brainnet, Flexbrain, Infraflex en Myflex. We mogen terugkijken op een prachtige dag met een grote opkomst van klanten, relaties en collega’s. Het weer was prachtig en er waren goede ontmoetingen.

Zowel voor jong en oud waren er de hele dag diverse activiteiten. Kinderen konden boogschieten, ouders namen het op tegen hun kinderen tijdens het bijlsteelhangen en er was een boswandeling met de boswachter. Daarnaast was er een konijnenknuffelhoek waar de Kerstman verhalen vertelde en een knutselhoek. Hoogtepunt van de dag was dat bezoekers hun eigen kerstboom konden uitzoeken en meenemen naar huis.

Extra aandacht voor goede doelen

Dit jaar wilden wij tijdens deze sfeervolle dag extra aandacht besteden aan goede doelen die een extra steuntje in de rug verdienen. Klanten en relaties kregen de mogelijkheid om te stemmen op het goede doel dat zij een warm hart toedragen. Tijdens de Kerstbomendag is bekend gemaakt op welke doelen zij het meest gestemd hebben. We zijn blij dat we Stichting ALS, KNGF Geleidehonden en Stichting KiKa een donatie mogen overhandigen.

Nog een keer genieten van deze dag? Bekijk de sfeervideo.