Kennissessie flexibele arbeid in het onderwijs

Flexbrain op 25 augustus 2016

Kennissessie flexibele arbeid in het onderwijs

Flexbrain vindt het belangrijk dat zowel opdrachtgevers als medewerkers goed geïnformeerd zijn over relevante zaken, zoals veranderende wet- en regelgeving. Om die reden hebben Meesterbaan, Co & Ko Advocaten en Flexbrain hun handen ineen geslagen en zijn er in de zomer van 2016 diverse kennissessies georganiseerd, speciaal voor onderwijsinstellingen.

Met de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en modelovereenkomsten wordt het onderwijs uitgedaagd om goed na te denken over hoe tijdelijke arbeidskrachten ingezet moeten worden. Wat heeft de invoering van deze nieuwe wetgeving voor gevolgen op uw school? Hoe kan uw flexibele schil het best worden vormgegeven?

Tijdens de kennissessie ‘Flexibele arbeid in het onderwijs’ kregen docenten en andere vakspecialisten antwoord op deze vragen. De sessies werden goed bezocht en waren kleinschalig ingericht. Door deze setting was er voldoende ruimte voor vragen en persoonlijk advies. 

Wat kan Flexbrain voor uw organisatie betekenen?

Flexbrain is sinds 2014 gespecialiseerd in het onderwijs. Flexbrain kan een docent in dienst nemen en uitzenden op uw onderwijsinstelling. Daarmee bent u gevrijwaard van risico’s en behoudt u flexibiliteit binnen uw organisatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al uw inzetten voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Flexbrain verzorgt ook maatwerk advies voor andere vakgebieden. 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen  betekenen? Neem contact op met Flexbrain via 030 – 630 00 86 of via info@flexbrain.nl voor maatwerk advies.