Inspiratiesessie: Nieuwe inzichten over Social Selling met Martijn Aslander

Flexbrain op 21 april 2016

Inspiratiesessie: Nieuwe inzichten over Social Selling met Martijn Aslander

De eerste inspiratiesessie van 2016 stond in het teken van ‘Social Selling’ en was een groot succes! Op de mooie locatie Green Village in Nieuwegein ontmoetten professionals elkaar en luisterden naar een inspirerende presentatie van Martijn Aslander met als thema ‘Social Selling’.

Hoe word je succesvoller als professional en hoe kan het gebruik van social selling daaraan bijdragen? Martijn Aslander wist met zijn presentatie een aantal nieuwe inzichten te geven waarmee professionals zeker hun voordeel uit kunnen halen. Hij wist de aanwezigen bijzonder te boeien met zijn ideeën over de netwerk- en informatiesamenleving.

Martijn Aslander  is stand-up filosoof, ideeënbedenker, boardroom sparring partner en organizonderdeskundige. Onlangs verscheen het boek ‘Nooit af’ dat hij samen met Erwin Witteveen schreef. Het boek gaat over waar onze netwerksamenwerking toe leidt. Martijn is een enthousiaste spreker waar je zeker energie van krijgt!

Ik als professional

Flexbrain organiseert drie keer per jaar inspiratiesessies voor professionals. In 2016 staan de sessies en workshops in het teken van het thema ‘ik als professional’. De sessies zijn bedoeld om professionals op een laagdrempelige en inspirerende manier kennis en mogelijkheden aan te bieden waarmee zij zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en uitdagen.

Op de website van Inspiratiesessies voor professionals vind je een uitgebreide terugblik.