Flexbrain wederom genomineerd voor een FD Gazellen Award

Flexbrain op 19 oktober 2018

Flexbrain wederom genomineerd voor een FD Gazellen Award

Flexbrain is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarom (opnieuw) een FD Gazellen en daarmee genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Op 13 november vindt de uitreiking plaats in Apeldoorn. Flexbrain is genomineerd voor de categorie midden-groot in de regio Oost-Nederland.

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) en wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 2018 is een belangrijk jaar voor de FD Gazellen. De onderscheidingen worden voor het 15e jaar achtereen uitgereikt. Met ingang van dit jaar is niet alleen de omzetgroei van belang, maar wordt er ook gekeken naar de groei van werknemers (in fte’s) en de winstgevendheid.

Anne Meint Bouma, directeur Flexbrain: “Het is een bevestiging dat we het in onze branche goed doen en voorzien in een behoefte. Dat klanten voor ons kiezen, bevestigt dat onze aanpak werkt en daar zijn we trots op én dankbaar voor.”

Alle FD Gazellen ontvangen een award, maar per regio worden ook nog de gouden, zilveren en bronzen FD Gazelle uitgereikt. Deze awards gaan naar de snelste groeiers binnen hun categorie.