Flexbrain overhandigt donatie aan KiKa

Flexbrain op 9 februari 2017

Flexbrain overhandigt donatie aan KiKa

Jaarlijks komt 3% van ons bedrijfsresultaat ten goede aan mensen of instellingen die een extra steuntje in de rug verdienen. Eind 2016 vroegen wij klanten en relaties welk goed doel zij een wam hart toedragen. KiKa is als één van de doelen gekozen door onze klanten en relaties. 8 februari vond de overhandiging van de symbolische cheque plaats.

Anne Meint Bouma, directeur Flexbrain: “In december vindt onze jaarlijkse Kerstbomendag plaats, waarvoor klanten en relaties worden uitgenodigd om samen met ons de Kerst in te luiden. We wilden tijdens deze dag iets speciaals doen en besloten klanten en relaties de mogelijkheid te geven een  goed doel te selecteren waarvan zij vinden dat die onze steun kunnen gebruiken. KiKa is één van de doelen die is gekozen, wij zijn blij dat we iets kunnen betekenen voor dit mooie doel.”

Rien Schimmel, KiKa: “Flexbrain combineert het plezier tijdens hun bijzondere Kerstbomendag met hun grote sociale betrokkenheid. Dit keer viel de keus op KiKa voor een prachtige donatie. Het brengt ons verder in de strijd tegen kinderkanker. Daar zijn we ontzettend blij mee!”

Over KiKa

KiKa staat voor Stichting Kinderen Kankervrij. KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nog meer kinderen beter kunnen worden. Vernieuwende onderzoeken moeten leiden tot minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Over de actie

Jaarlijks organiseert Flexbrain, samen met haar zusterorganisaties Myflex, Brainnet en Infraflex de Kerstbomendag. Voorafgaand aan het evenement werden klanten en relaties uitgenodigd een goed doel te kiezen. De drie meest gekozen doelen ontvangen namens ons een donatie. Naast Stichting KiKa ontvingen ook Stichting ALS en KNGF Geleidehonden een donatie.