Flexbrain is FD Gazellen

Flexbrain op 28 oktober 2016

Flexbrain is FD Gazellen

Flexbrain mag zich FD Gazellen 2016 noemen. De HR Dienstverlener was genomineerd voor de award snel groeiend bedrijf in de categorie midden-groot. 15 november was Flexbrain aanwezig bij de prijsuitreiking.

De prijsuitreiking vond plaats in de Schouwburg in Deventer waar de genomineerden werden bekroond met een gouden, zilveren of bronzen award. Flexbrain is in haar categorie als 20e geëindigd.

Anne Meint Bouma, directeur Flexbrain: “Bij Flexbrain staat maatwerk en persoonlijk contact voorop. Zowel de klant als de medewerker staan bij ons centraal. Om die reden zenden wij bewust geen honderden medewerkers uit. Wij blijven graag dicht bij onze klanten en willen voor onze medewerkers direct bereikbaar zijn. Dat Flexbrain nu genomineerd is voor de FD Gazellen laat zien dat onze aanpak werkt. Ik ben trots op ons bedrijf dat we dit hebben bereikt maar bovenal gaat een woord van dank uit naar onze opdrachtgevers voor hun vertrouwen.”

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) en wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren. Ondernemingen met de hoogste omzetgroei in hun categorie (klein, midden, groot) en provincie, winnen een Gouden Gazelle. In november vinden er vier prijsuitreikingen plaats, onderverdeeld in de regio’s Oost, Noord, West en Zuid.