Flexbrain genomineerd voor FD Gazellen

Flexbrain op 17 oktober 2017

Flexbrain genomineerd voor FD Gazellen

Flexbrain is voor de tweede keer op rij genomineerd voor de FD Gazellen Awards en behoort hierbij tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Flexbrain is genomineerd in de categorie midden-groot.

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) en wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Anne Meint Bouma, directeur Flexbrain: “Bij het inhuren van personeel gaat het altijd om mensen, dat beseffen wij ons en daarom vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Wij zijn bewust geen grote uitzender met honderden medewerkers, zodat we persoonlijk contact en maatwerk kunnen waarborgen. Wij zien ook dat onze klanten hier ook behoefte aan hebben. Dat klanten voor Flexbrain kiezen, bevestigd dat onze aanpak werkt en daar zijn we trots op. Mijn dank gaat dan ook uit naar onze opdrachtgevers en hun vertrouwen.”

Alle FD Gazellen ontvangen een award, maar per regio worden ook nog de gouden, zilveren en bronzen FD Gazelle uitgereikt. Deze awards gaan naar de snelste groeiers binnen de categorie, klein, middelgroot en groot. Flexbrain is genomineerd voor de categorie midden-groot in de regio Oost-Nederland. De prijsuitreiking vindt 16 november plaats in de Deventer Schouwburg.