Flexbrain flink in ontwikkeling

Anne Meint Bouma op 1 december 2014

Flexbrain flink in ontwikkeling

Het is alweer ruim een jaar geleden dat ik aantrad als Adjunct-directeur bij Flexbrain. Het afgelopen jaar stond in het teken van het doorontwikkelen van het nieuwe Flexbrain Detachering. De doorontwikkeling kenmerkt zich door groei en verdere professionalisering, Zo zijn onze financieel – administratieve processen gecertificeerd conform NEN 4400-1 en we zijn lid geworden van de NBBU. We behielden onze kennismigrantenstatus van de Immigratie en Naturalisatiedienst, daarmee zijn en blijven we erkend referent.

Professionaliseren

We mochten nieuwe klanten verwelkomen, waar we bijzonder trots op zijn. We verzorgen bijvoorbeeld voor een aantal middelbare scholen de payrolling van docenten en we bedienen diverse intermediairs, detacheerders en eindklanten in de zakelijke dienstverlening. Ons doel is onze processen en systemen verder te professionaliseren. Denk aan de opzet van een online Urenregistratie systeem met fiatteringsmogelijkheid voor inhurende managers. Naar verwachting is dit systeem na de zomer operationeel.

Investeren

Investeren in onderlinge samenwerking en het bijdragen aan kennis en kunde van onze (payroll)medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Zo hebben we een unieke samenwerking met de Academie voor Zelfstandig Professionals. Daarover leest u in deze nieuwsbrief meer. Ander belangrijk speerpunt is het positioneren van onze elite dienstverlening. Want naast het verzorgen van alle arbeidsrechtelijke en fiscale zaken,  kunnen we huisvesting, leaseauto, mobiele telefonie, laptop, verblijfsvergunningen en de soms benodigde screeningprocedure voor medewerkers regelen. Ook blijven we actief de veranderende wet & regelgeving volgen, waaronder de nieuwe wet “Werk en Zekerheid” en de nieuwe NBBU cao.

Al met al genoeg uitdagingen en ontwikkelingen.