Directeurswissel Brainnet

Flexbrain op 27 juni 2022

Directeurswissel Brainnet

Nieuwegein, 27 juni 2022 - Per 28 juni treedt Kees Stroomer aan als nieuwe algemeen directeur van Brainnet Benelux, waar Flexbrain onderdeel van is. Hij volgt Tjebbe van Oostenbruggen op die na 14 jaar heeft besloten Brainnet per 1 juli a.s. te verlaten. Na de zomer verlaat ook Christoph van der Stelt, na 10 jaar, Brainnet.

Stroomer heeft jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche, onder meer bij Tempo-Team en Randstad. De laatste twee jaar was Stroomer actief als COO RGF Staffing The Netherlands. Stroomer: “De gedrevenheid, klantgerichtheid en energie die ik voel en zie bij Brainnet, past mij helemaal. Ik zie het als een uitdaging om met Brainnet het digitaliseren van het inhuurproces binnen Benelux op de kaart te zetten.”

Van Oostenbruggen: “De afgelopen 14 jaar heb ik met veel plezier gebouwd aan de groei van Brainnet en heb ik samen met Christoph van der Stelt de overname van Brainnet door PRO Unlimited begeleid. Brainnet laat prachtige resultaten zien waar we enorm trots op zijn. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat al onze opdrachtgevers, leveranciers, zzp’ers en collega’s in ons hebben gesteld. Met de komst van Kees Stroomer laten wij Brainnet in goede handen achter.”


Naar aanleiding van deze directiewissel heeft ZiPconomy Kees Stroomer en Tjebbe van Oostenbruggen geïnterviewd. Lees hier het hele interview.