Brainnet en PRO Unlimited bundelen krachten

Flexbrain op 11 februari 2021

Brainnet en PRO Unlimited bundelen krachten

Brainnet en PRO Unlimited, wereldwijd actief als onafhankelijke Managed Service Provider, bundelen hun krachten. Brainnet wordt dankzij PRO Unlimited dé onafhankelijke inhuurspecialist in Europa. PRO Unlimited biedt Brainnet een internationaal netwerk. Daarnaast krijgt Brainnet toegang tot inhuurdata en integratie met VMS technologie, welke volledig ingericht is op Contingent Workforce Management om internationale MSP Programma’s uit te rollen.

Directeur van Brainnet Tjebbe van Oostenbruggen: “Sinds onze oprichting in 1996 hebben we een duidelijke visie op de markt van MSP dienstverlening: klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen.” De visie en aanpak van Brainnet leidde tot een flinke groei en toenemend vertrouwen van klanten, zelfs in de coronacrisis. “We hebben een duidelijke groeiambitie en we willen onze markt- en concurrentiepositie als onafhankelijke inhuurspecialist behouden en uitbreiden. Met PRO Unlimited hebben we een unieke kans om onze missie, gelijke kansen voor zzp’ers en leveranciers van flexibel personeel, verder in de EMEA-regio uit te dragen.”

“PRO Unlimited heeft een sterke visie op het gebied van total talent management, waarin technologie, data, A.I. en analytics een belangrijke rol spelen. In PRO Unlimited hebben we een grote broer gevonden die exact dezelfde visie heeft op de inhuurmarkt. Daarbij is het ontzettend mooi dat Brainnet als label voor de EMEA-regio gewoon blijft bestaan.”

Groei en versterken van het marktaandeel vulde Brainnet de afgelopen jaren in met overnames van Infraflex/Myflex (2014) en Novisource Contracting Services (2018). Daarnaast werden vestigingen opgericht in België (2019) en recent in Duitsland. “Met deze nieuwe ontwikkeling kunnen we onze dienstverlening verbreden en professionaliseren en kunnen we in meer branches actief zijn.”

Flexbrain is een handelsnaam van Brainnet B.V.