Avondseminar: Methoden die werken in samenwerking met Managementboek

Flexbrain op 13 maart 2017

Avondseminar: Methoden die werken in samenwerking met Managementboek

Je hebt er beslist al veel van gehoord: Scrum, Agile, Lean. Methoden waar veel organisaties gebruik van maken of gebruik van willen gaan maken. Maar het ontbreekt je aan voldoende tijd om er op een praktische, efficiënte manier kennis mee te maken. Om zelf te bepalen of je er iets aan hebt, iets mee moet, of je jouw opdrachtgever bijvoorbeeld beter van dienst kan zijn.

Managementboek en Flexbrain hebben daarom hun handen ineen geslagen en organiseren dit eerste avondseminar voor professionals gericht op persoonlijke effectiviteit. Met deze keer aandacht voor deze 3 managementmethodieken. Gekoppeld aan de praktijk. De drie sprekers die jou op deze avond concreet verder gaan helpen zijn:

Sprekers

  • John Maes - Master Black Belt, senior Vice President van het Lean Competence Center van de Rabobank
  • Mike Hoogveld - associate partner bij Holland Consulting Group. auteur van o.a. de bestseller Agile managen!
  • Rini van Solingen - expert over agile, scrum, bestsellerauteur, deeltijdhoogleraar TU Delft

Datum

  • Dinsdag 9 mei
  • 18.30 uur tot 21.30 uur

Locatie

  • Van der Valk Houten
  • Hoofdveste 25 3992 DH Houten

Kosten

Het seminar is kosteloos te volgen voor medewerkers van Flexbrain in plaats van het reguliere tarief van € 195,-. Inclusief consumpties, light walking dinner en afsluitende netwerkborrel. Daarnaast ontvang je het praktische boek ‘Lees!’ van Jan-Willem van den Brandhof ter waarde van € 14,95 cadeau. Een bewezen methode voor snellezen, zodat je in minder tijd meer informatie kunt verwerken en ook nog onthoudt!

Reserveer snel jouw plek want vol=vol!

Direct aanmelden