Avondseminar: Hoe maak ik een succes van mijn project?

Flexbrain op 22 september 2017

Avondseminar: Hoe maak ik een succes van mijn project?

We doen het allemaal met enige regelmaat: met anderen samenwerken in een project, in de eigen organisatie of bij een opdrachtgever. Welke projectrol we ook hebben, we willen er een succes van maken, meerwaarde bieden, zorgen dat het project slaagt. Liefst op tijd én binnen het budget.

Flexbrain en Managementboek organiseren voor de tweede keer een seminar voor professionals gericht op de persoonlijke effectiviteit. Met deze keer speciale aandacht voor projectmanagement. Praktische ervaringen van deskundigen die je aan het denken zetten en handvaten die je helpen om het voortaan anders te doen.

Sprekers

Rudy Kor

Rudy Kor is als organisatieadviseur verbonden aan Twynstra Gudde – Adviseurs en Managers. Hij is ook auteur van bestsellers zoals Werken aan projecten, Projectmatig werken bij de hand en recent Project Canvas. Tijdens het seminar vertelt Rudy hoe je ingewikkelde plannenmakerij voorkomt en samen snel tot de kern van het project komt.

Nicole Mulder

Nicoline Mulder is de auteur van onder andere Help, ik heb een opdrachtgever! en 77 werkvormen voor projectmanagement. Zij is directeur van Mulder Projectmanagement en begeleidt, traint en coacht projectmanagers en -teams. Nicoline laat zien hoe je in deze tijd van agility en continu veranderen jouw complexe project de baas blijft.

Roel Wessels

Roel Wessels schreef de bestseller De complete projectmanager. Na een jarenlange loopbaan als projectmanager bij o.a. Philips, Vanderlanden Industries en Assembléon, werkt hij nu bij Holland-Innovative als coach, docent en interim projectmanager. Roel vertelt hoe je elementen uit verschillende methoden en technieken kunt combineren en toepassen in een eigen projectstijl.

Datum

  • Dinsdag 7 november 2017
  • 18.30 tot 21.30 uur
    Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een light walking dinner

Locatie

  • Hotel Van der Valk Houten
  • Hoofdveste 25 3992 DH Houten

Het seminar is kosteloos te volgen voor medewerkers van Flexbrain in plaats van het reguliere tarief van € 195,-. Inclusief consumpties, light walking dinner en afsluitende netwerkborrel. Daarnaast ontvang je het boek Persoonlijke effectiviteit in projecten van Stef de Bont cadeau!

Reserveer snel jouw plek want vol=vol!

Meld je aan