Inspiratiesessie met Jos Burgers groot succes

Flexbrain op 16 november 2016

Inspiratiesessie met Jos Burgers groot succes

Hoe ga je als professional om met prijsdruk? Hoe kan je onderhandelen over tarieven terwijl de relatie met jouw opdrachtgever in stand blijft? 16 november zat de zaal van locatie Green Village weer vol met professionals tijdens de inspiratiesessie ‘Professioneel onderhandelen’ met Jos Burgers.

Deze avond gaf Jos Burgers praktische adviezen en verhelderende inzichten hoe prijsdruk om te buigen in hogere prijzen en betere marges. Er zijn vele manieren om in de dagelijkse praktijk aan prijsdruk te ontsnappen. De beloning, een beter rendement, is alleszins de moeite waard.

Jos Burgers was werkzaam in diverse verkoop- en marketingfuncties en hij was docent Marketing & Marktonderzoek. Ook adviseerde hij bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig schrijft hij boeken en geeft hij presentaties, workshops en seminars. Hij houdt je een spiegel voor en laat je anders naar je werk en je dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen. Jos Burgers schreef diverse bestsellers waaronder Geef nooit korting! Zijn laatste boek ‘De Wet van Snuf’ is uitgeroepen tot het bestverkochte managementboek van 2014.

Ik als professional

Flexbrain organiseert drie keer per jaar inspiratiesessies voor professionals. In 2016 staan de sessies en workshops in het teken van het thema ‘ik als professional’. De sessies zijn bedoeld om professionals op een laagdrempelige en inspirerende manier kennis en mogelijkheden aan te bieden waarmee zij zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en uitdagen.

Op de website van Inspiratiesessies voor professionals vind je een uitgebreide terugblik.