Inspiratiesessie: Breinvriendelijk beïnvloeden met Roeland Dietvorst

Flexbrain op 2 september 2016

Inspiratiesessie: Breinvriendelijk beïnvloeden met Roeland Dietvorst

Donderdag 1 september was de opkomst groot voor onze Inspiratiesessie ‘Breinvriendelijk beïnvloeden’.  Hoofdspreker Roeland Dietvorst wist de professionals te boeien met zijn verhaal over de invloed van het brein op ons keuzegedrag.

Tijdens de inspiratiesessie nam Roeland Dietvorst de professionals mee in de wereld van het brein. Hoe maak je keuzes en hoe kun je kiesgedrag beïnvloeden? Hij weet op een inspirerende manier uit te leggen hoe de hersenen werken en gaf een aantal technieken waarmee je als professional jouw verhaal nog overtuigender kan maken om anderen te enthousiasmeren.

Roeland Dietvorst is een zeer ervaren spreker en vooraanstaand neuromarketing onderzoeker. Hij heeft een achtergrond in de psychologie en is gepromoveerd op neurowetenschappelijk onderzoek aan de Erasmus School of Economics. Roeland is medeoprichter van Alpha One (voorheen NeuroLabs), een adviesbureau dat neurowetenschap toepast op marketingcommunicatie vraagstukken.

Ik als professional

Flexbrain organiseert drie keer per jaar inspiratiesessies voor professionals. In 2016 staan de sessies en workshops in het teken van het thema ‘ik als professional’. De sessies zijn bedoeld om professionals op een laagdrempelige en inspirerende manier kennis en mogelijkheden aan te bieden waarmee zij zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en uitdagen.

Op de website van Inspiratiesessies voor professionals vind je een uitgebreide terugblik.